Üyelik Girişi

Site Haritası

2017 ve 15 Tatile Özel Umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için umre kayıtları başladı.













Umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için umre kayıtları başladı. 

Balca Tur  umre programlarını açıkladı. http://www.balcahacumre.com web sitesinde yer alan bilgiye göre umreye gitmek isteyenlerin kayıtları alınmaya başlandı.

 

Konaklama türlerine göre umre programları düzenleyen Balca Tur Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlarını  http://www.balcahacumre.com web sitesinde yayınlanmıştır.

 

Öğrencilere özel yarıyıl tatili umre programı…

 

Balca Tur  öğrenciler, öğretmenler ve veliler için ise yarıyıl tatilinde 8,11,15  günlük özel umre programı düzenledi. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, öğretmenler ve veliler istedikleri takdirde umre programına kaydını yaptırarak umre ibadetini yerine getirebilecek. Yarıyıl umre programını http://www.balcahacumre.com web sitesinden öğrenebilirsiniz.

İLETİŞİM 
OSMAN SARIOĞLU 


İLETİŞİM
ABDULKADİR ŞAHİN

www.balcahacumre.com



      

Neden biz?

BALCA TUR ile yaşayacağınız deneyimler ve avantajlarınız;

  • Dilediğiniz zaman tecrübeli personel ekibiyle vizenizi alıp, uçak biletinizle konaklayacağınız otelde hayallerinizi gerçekleştirebilir yeni deneyimlere yelken açabilirsiniz.
  • Tüm Avrupa ve dünyayı kucaklayan global hizmetler sayesinde en güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Yenilikleri bizimle takip edip bütçenize en uygun şekilde seyahatinizi düzenleyebilirsiniz.
  • Müşteri ihtiyaçlarına paralel olarak vizyonumuz, fuar, kongre ve seyahat organizasyonlarda, köklü bir kurum olmanın getirdiği deneyim ve gücü ile bu heyecanı bizimle yaşayabilirsiniz.

 

Balca Tur Vizyonları ile Hizmetinizde !

Tecrübesi ile seyahatlerinize değer katan ve fark yaratan kurumsal müşteri deneyimimiz ve THY yolları acentesi şirketimiz, tüm dünya havayolları ile online bağlantı merkezli rezervasyon sistemi sayesinde güvenli, kaliteli ve en uygun fiyat seçenekleri, vize işlemleri ve takibi sunarak, SINIRSIZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ilkesi ile hizmet vermektedir. 
Müşteri ihtiyaçlarına paralel olarak vizyonumuz, fuar, kongre ve seyahat organizasyonlarda, köklü bir kurum olmanın getirdiği deneyim ve gücü ile hizmetlerine devam etmek, hac umre ziyaretlerinizi sorunsuz ve huzur içinde gerçekleştirmenizi sağlamak, yurtiçi ve yurtdışında farklı kategorilerde binlerce otel ile anlaşmalı olmamız sayesinde çoklu alternatifler ve en uygun fiyatlar ile seyahatlerinize değer katmaktır. 

BALCA TUR ile bu faaliyetlerinin yanında araç kiralama sistemi, her türlü yurt içi ve dışı organizasyonlar, VİP hac ve umre programları da yapmakta olan şirketimiz, ülkemiz genelindeki atıl konutların ekonomiye kazandırılması konusunda da çok önemli faaliyetlerde bulunmakta olup, bu faaliyetini uluslararası alanda da sürdürmeye kararlıdır.

 

Balca Tur

BALCA TUR, 2007 yılından bu yana müşterilerine yurtiçi ve yurtdışı ekonomik uçak biletleri, vize işlemleri ile renkli tatil seçenekleri sunmaya devam etmektedir. Sektöründe öncü firmalardan olan seyahat acentamız ofislerinde verdiği hizmetlerin yanı sıra gelişen teknolojiye ayak uydurarak alt acentalara ve son kullanıcıya yönelik olarak çeşitli internet siteleri vasıtasıyla hizmet ağını genişletmiştir. 

MİSYONUMUZ

Siz müşterilerimize,

  • Yenilikçi
  • Etkin
  • Güvenli ve
  • Dinamik profesyonel ekip ile yardımcı olmaktır.

 

BALCA TUR  ANKARA ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE






www.balcatur.com



1106 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret657601
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu